Werkwijze

Visie & Missie:

Visie

       
Onze organisatie richt zich op het gehele gezin, met bijzondere aandacht voor
zwangere, barende en kraamvrouwen, evenals hun pasgeboren baby’s in Rotterdam en omstreken.Wij bieden persoonlijke ondersteuning aan zwangere, barende, kraamvrouwen en hun pasgeboren baby’s.

Dit omvat alles van informatieverstrekking naar praktische zorg tot het monitoren van jullie gezondheid. Hiernaast verkopen wij de beste keuze in ondersteunende producten om moeders en baby’s in deze periode te ondersteunen.

Onze droom is om vrouwen vanaf het moment van aanmelding tot dag 10 postpartum te begeleiden, waarbij wij jullie voorzien van uitgebreide informatie en ondersteuning. Wij streven ernaar om onzekerheden weg te nemen en kennis te vergroten, zodat jullie met vertrouwen het bevallingsproces ingaan.

Dit draagt bij aan een vlottere bevalling, minder complicaties, en een voorspoediger herstel, zodat moeder optimaal kan genieten van haar kind.
.

Missie

Wij bestaan om gezinnen te voorzien van volledig deskundige, empathische en persoonlijke zorg tijdens een van de meest cruciale momenten in hun leven: rondom geboorte van een baby.

Wij voorzien onze cliënten van informatie omtrent de verschillende mogelijkheden en juiste achtergrondinformatie zodat zij een goed overwogen keuze kunnen maken bij elke complicatie die optreedt. Daarnaast werken wij mee aan een goede start van het leven, zowel medisch als verzorgend. Hierbij volgen wij altijd een
natuurlijke en holistische lijn met een nuchtere Rotterdamse houding.

Onze ideale cliënten zijn zwangere vrouwen en (aankomende) gezinnen in Rotterdam en omstreken die waarde hechten aan persoonlijke, empathische en professionele zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd en willen worden voorzien van de meest natuurlijke en professionele producten.

Wij zijn een toegewijde en professionele organisatie die bekendstaat om onze warme, persoonlijke aanpak en diepgaande kennis en expertise in kraamzorg. Wij houden van een natuurlijke, holistische aanpak met Rotterdamse nuchterheid en kijken verder dan de gemiddelde organisatie. Onze kraamverzorgende zijn hoogopgeleid en ervaren. We blijven ons ontwikkelen om de meest effectieve zorgmethoden te kunnen bieden.

Wij bieden een combinatie van holistische en natuurlijke ondersteuning met een
realistische nuchtere houding. Wat zich uit in de beste zorg aan zwangere,
barende en kraamvrouwen en hun pasgeborenen, van praktische en eerlijke
informatievoorziening en van fysieke naar medische tot emotionele ondersteuning.

"Bij BirthVillage zetten wij ons in om elke vrouw en haar gezin te begeleiden en te ondersteunen met deskundige, persoonlijke en liefdevolle zorg tijdens hun reis van zwangerschap tot en met de kraamtijd, waarbij wij hen in staat stellen met vertrouwen en kracht hun nieuwe hoofdstuk te omarmen."


Kernwaarden


Kracht
wij laten vrouwen kennismaken met hun eigen kunnen en kracht. En laten hierbij
onze expertise zo doorschijnen, dat wij ook krachtig over komen.

Deskundigheid
wij bieden hoogwaardige en deskundige zorg.

Betrouwbaarheid
onze cliënten kunnen op ons rekeningen voor consistente en betrouwbare ondersteuning.

Verbinding

wij verbinden natuurlijke en wetenschappelijke zorg, zodat ouders op eigen kracht een juist onderbouwde keuze kunnen maken. Waardoor zij zich ook meer verbonden voelen met elkaar en hun keuze. 
 • Kleinschalig

  Door ons kleinschalige team werken wij hand in hand.

 • Open minded

  Wij laten iedereen in zijn/haar/hun waarde.

 • Compleet

  Vanaf zwangerschapswens tot en met het 4e trimester.

 • Persoonlijk

  Met aandacht voor jouw wensen en behoeften.

Wij kunnen je op vele vlakken ondersteunen

Spreek ons