Chanti
Born in Rotterdam - Since 1984

Office-Manager

Financieel medewerker

Personeelsmanager

Winkelmedewerker

Hoi ,

Ik ben Chantal en ben getrouwd met Bennie. Samen hebben wij 3 kinderen; Fay (11), Yazz (7) & Zyan (4) en wonen wij heerlijk in Zwijndrecht. 

Zelf ben ik opgegroeid in een klein dorpje, vlakbij Spijkenisse, dus was het best even een stap om te verhuizen naar het ‘grote’ Zwijndrecht. Maar gelukkig vond ik al snel mijn weg en woon ik alweer 13 jaar in deze prachtige stad. 

Sinds November 2021 ben ik werkzaam bij BirthVillage als officemanager, financieel medewerker en winkelmedewerker. En dat doe ik elke dag met enorm veel plezier. Op maandag, dinsdag en donderdag kun je mij treffen op kantoor én in de winkel. Ook ben ik (samen met Laminta) actief op onze social media platforms om jullie te voorzien van informatie, handige tips of gewoon iets anders leuks. In februari 2023 heb ik mijn (eerste) examen voor personeelszaken behaald en stroom ik langzaam in mijn functie van personeelsmanager. 

Ik ben onwijs trots dat ik een TribeSister mag zijn, samen met alle andere meiden. Naast het feit dat ik achter de schermen zorg dat administratief alles op orde is, een bestelling gereed maak of juist jullie voorzie van informatie en/of documentatie, vind ik het ook onwijs leuk als ik telefonisch contact met jullie heb, of via de mail, of wanneer ik jullie tegenkom in de winkel. 

Het állerleukste, maar ook het mooiste, vind ik, de band die er ontstaat wanneer jullie je aanmelden voor kraamzorg. We mogen mee met jullie op avontuur. Vanaf het moment van inschrijving, zijn er diverse contactmomenten of bezoekjes aan de winkel om de uitzet voor de bevalling te shoppen. We zijn er voor jullie in een bijzondere periode in jullie leven: de groei van een nieuw leven. En wanneer er door jullie, na de bevalling, een bezoekje aan de winkel wordt gebracht, danwel met de baby, kan ik niets meer zijn dan trots. Ik hoor dan graag jullie fijne verhalen over de zorg, welke van jullie van ons ontvangen hebben, wordt de baby met alle trots geshowd of komen jullie gewoon gezellig langs voor een praatje of om advies in te winnen, of gewoon om lekker even te shoppen. 

Ik vind het oprecht mooi om een band met jullie cliënten op te bouwen, want wij mogen jullie bijstaan tijdens een prachtige periode in jullie leven en het is erg bijzonder om daar toch, al is het maar heel even, een deel uit van te mogen maken.

 • Kleinschalig

  Door ons kleinschalige team werken wij hand in hand.

 • Open minded

  Wij laten iedereen in zijn/haar/hun waarde.

 • Compleet

  Vanaf zwangerschapswens tot en met het 4e trimester.

 • Persoonlijk

  Met aandacht voor jouw wensen en behoeften.

Wij kunnen je op vele vlakken ondersteunen

Spreek ons